Wat zeggen cliënten over Marie-José?

“Voor zowel FinTree als CareerTree is Boots-Arbeidsrecht onze juridisch business partner op gebied van Arbeidsrecht. Als wij vragen hebben over arbeidscontracten, algemene voorwaarden, veranderde wet- en regelgeving, dan weet Marie-José ons altijd vol energie en passie bij te staan. 

Zo heeft Marie-José ons recentelijk nog geholpen met het updaten van al onze voorwaarden en contracten als gevolg van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Haar prettige manier van communiceren, transparantie in afspraken, gedegen expertise en vakwerk maken dat wij haar van harte aanbevelen voor al onze relaties en wensen haar alle succes toe met Boots-Arbeidsrecht!”

Robert Bothoff,
Managing Director, FinTree bv

” Ik heb Marie-José leren kennen als een betrouwbare partij die ons goed heeft geholpen bij een arbeidsgeschil en waardeer haar heldere en transparante manier van communiceren. Ik zal haar zeker bij een geschil of advies weer inschakelen. ”

Andries Cats,
Directeur, Ident Projects bv

” Onze ervaringen met Marie-José zijn erg positief. Ondanks de fysieke afstand tussen haar en ons bedrijf, ervaren wij dit absoluut niet zo! Ze voorziet ons van advies op het gebied van arbeidsrecht, ze heeft goede kennis van zaken. Ze handelt snel en helpt ons adequaat , zelfs buiten kantooruren als dit nodig is. Wij zijn erg tevreden en bouwen graag verder aan een duurzame relatie!”

Marjo Klaasse
Personeelsmanager, Schleifenbauer Products BV

” De arbeidscontracten bij ons moesten ge-update worden. Wij hebben geen HR medewerker, dus alles op dat vlak besteed ik graag uit. De opdracht heb ik bij Marie-José neer gelegd en zij heeft het zeer vakkundig gedaan met alle nieuwe wetten en regels van deze tijd.”

Irene de Boer
Directeur, Voice to Voice telemarketing, training & telefoonservice

” Mr. M.J. Stam-Boots heeft mij uitstekend geholpen bij het beëindigen van mijn arbeidsovereenkomst. Mede dankzij haar inzet en expertise heeft dit geleid tot een vaststellingsovereenkomst die mij alleszins tot tevredenheid stemt.”

Jan Koehoorn, werknemer

” Tijdens mijn ontslagprocedure heeft Marie-José mij snel, competent en doelgericht geholpen. Door haar vakkundig advies is er een duidelijk positievere vaststellingsovereenkomst tot stand gekomen en kon de procedure op een voor beide partijen fatsoenlijke manier beëindigd worden.”

Hardy Baldwin, werknemer